Via TRIM Avezaat kun je vrijwel al je schadeverzekeringen met 20% collectiviteitskorting regelen. Neem je meer dan één verzekering? Dan kom je in aanmerking voor een staffelkorting, die kan oplopen tot 12%.

TRIM Avezaat werkt samen met een van de grootste inkooporganisaties van Nederland en kan elk gewenst product leveren.

Ook je zakelijke verzekeringen, zoals beroepsaansprakelijkheid, inboedel en aansprakelijkheid voor bedrijven, kunnen met deze korting worden afgesloten.

Ledenvoordeel
Als basis, plus of premium lid van VZZP ontvang je 20% korting op vrijwel alle schadeverzekeringen. Daarnaast ontvang je een staffelkorting* van 2%, tot een maximum van 12%, bij elke volgende verzekering uit een andere rubriek.

Wil je in aanmerking komen voor deze korting maar ben je nog geen lid van VZZP? Schrijf je nu in als lid en maak gebruik van onze collectieve kortingsregeling.

Een rekenvoorbeeld

Een modaal gezin (man, vrouw en 2 kinderen) betaalt al snel 100 euro per maand voor een standaard verzekeringspakket; auto, opstal, inboedel, aansprakelijkheid en reisverzekering. Met de VZZP-ledenkorting komt dit per jaar op een besparing van ca. 250 euro. Met een tweede auto loopt het voordeel al op naar ca. 300 euro per jaar.

* staffelkorting is een korting die je krijgt als je verzekeringen in meer dan één rubriek, in hetzelfde pakket, afsluit bij TRIM Avezaat. Als je bijv. een autoverzekering en een inboedelverzekering in één pakket afsluit, krijg je 4% extra korting. Sluit je verzekeringen af in 6 verschillende rubrieken, dan krijg je 12% extra korting.

 

Bel mij terug!

Na ontvangst van uw bericht bellen wij u z.s.m. terug.

De velden met * dient u in te vullen om het formulier te kunnen versturen.
Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u een ontvangstbevestiging te sturen.

Uw naam:*

Uw telefoonnummer (10 cijfers zonder spaties):*

Uw e-mailadres:*

Naam van uw bedrijf:

Onderwerp: