Hypotheekadvies

Voor een financieel advies op maat

Adressen

Postadres:
Pijlweg 3,
5632 AR Eindhoven

Bezoekadressen:

Bosscheweg 135 L
5282 WV Boxtel

Brink 7,
5236 AR 's-Hertogenbosch (Empel)

Hypotheek afsluiten of oversluiten? Met TRIM Avezaat Financiële planning krijgt u inzicht en overzicht. Op basis van mijn advies kunt u uw huis financieren op de manier die het beste past bij uw persoonlijke situatie. U krijgt begeleiding tot en met de notaris.

Uw wensen: het startpunt

Samen met u inventariseer ik de wensen en mogelijkheden rond uw hypotheek. U krijgt inzicht in maandlasten en het bedrag dat u maandelijks overhoudt om prettig van te leven, ook in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden. De scenario’s komen terecht in een financieel plan. Dit biedt u de mogelijkheid het hypotheekadvies rustig te bestuderen of later nog eens na te slaan.

Offerte financier

Op basis van ons overleg vraag ik een offerte aan bij de bank of andere geldverstrekker. TRIM Avezaat Financiële planning is geheel onafhankelijk in de keuze, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen. Samen nemen we het financieringsvoorstel grondig door. Het moet immers nauw aansluiten op uw financieel plan. De bank heeft aanvullende gegevens nodig om de hypotheek te kunnen verstrekken. Ik ondersteun u bij het verzamelen van die informatie.

Hypotheekakte

De notaris maakt de definitieve afrekening en stelt de hypotheekakte op. TRIM Avezaat Financiële planning verzorgt de controle. Als alles klopt, kunt u met een gerust hart de officiële papieren tekenen.

Meer weten?

Hypotheekadvies nodig? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Hypotheekadvies

Bouw op TRIM Avezaat Financiële Planning!

TRIM Financieel Advies hypotheekadvies

Klantervaringen


'Hij denkt mee, heeft eigen visie en is zeer flexibel.'
José P, juli 2014.
Lees verder