Hypotheekadvies

HomeHypotheekadvies

Hypotheekadvies

Hypotheek afsluiten of oversluiten? Met TRIM Avezaat Financiële planning krijgt u inzicht en overzicht. Op basis van mijn advies kunt u uw huis financieren op de manier die het beste past bij uw persoonlijke situatie. U krijgt begeleiding tot en met de notaris.

Uw wensen: het startpunt

Samen met u inventariseren wij de wensen en mogelijkheden rond uw hypotheek. U krijgt inzicht in maandlasten en het bedrag dat u maandelijks overhoudt om prettig van te leven, ook in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden. De scenario’s komen terecht in een financieel plan. Dit biedt u de mogelijkheid het hypotheekadvies rustig te bestuderen of later nog eens na te slaan.

Offerte financier

Op basis van ons overleg vragen wij een offerte aan bij de bank of andere geldverstrekker. TRIM Avezaat Financiële planning is geheel onafhankelijk in de keuze, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen. Samen nemen we het financieringsvoorstel grondig door. Het moet immers nauw aansluiten op uw financieel plan. De bank heeft aanvullende gegevens nodig om de hypotheek te kunnen verstrekken. Wij ondersteunen u bij het verzamelen van die informatie.

Hypotheekakte

De notaris maakt de definitieve afrekening en stelt de hypotheekakte op. TRIM Avezaat Financiële planning verzorgt de controle. Als alles klopt, kunt u met een gerust hart de officiële papieren tekenen.

Meer weten?

Hypotheekadvies nodig? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Hypotheekadvies

Bouw op TRIM Avezaat Financiële Planning!
TRIM Financieel Advies hypotheekadvies

Hypotheek afsluiten of oversluiten?
Teken straks met een gerust hart de papieren. Want met TRIM Avezaat Financiële Planning krijgt u inzicht en overzicht.