Bart Willems

HomeOns teamBart Willems

Bart Willems

Na mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik als interne accountmanager voor het MKB bij een bank begonnen. Enkele jaren later kreeg ik de kans om bij een onafhankelijk intermediair aan de slag te gaan als binnendienst hypotheek & leven. Vanaf 2010 ben ik meer naar buiten gegaan als adviseur.

Mede dankzij enkele goede mentoren, die mij het vak van adviseur hebben geleerd en bovenal het plezier van dit mooie vak hebben overgedragen aan me, ben ik reeds vanaf 2006 werkzaam in deze branche.

Het mooiste aan advies geven is de blijdschap van mijn relaties bij de aankoop van een huis, de lagere maandlasten bij oversluiten of juist die traan na afloop van een vervelend of moeizaam traject bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden. Kortom de waardering van je relaties, dit zorgt ervoor dat ik elke keer weer opnieuw met een gezonde drive een passend advies kan geven en het gehele proces kan begeleiden.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en familie. Ook zet ik me graag in voor het verenigingsleven bij de sporten van mijn beide zoons, volleybal en voetbal.

 

Bart Willems - Trim-Avezaat - vrij

Bart Willems

Direct contact