Inkomensverzekering

Voor een financieel advies op maat

Adressen

Postadres:
Pijlweg 3,
5632 AR Eindhoven

Bezoekadressen:

Bosscheweg 135 L
5282 WV Boxtel

Brink 7,
5236 AR 's-Hertogenbosch (Empel)

Welke inkomensverzekering hebt u nodig om financiële risico’s als gevolg van werkloosheid, ziekte of overlijden op te kunnen vangen? Laat u goed informeren! Dan kunt u een afgewogen en passende keuze maken.
TRIM Financieel Advies geeft u inzicht en overzicht. Samen met u onderzoek ik de mogelijkheden en werken we toe naar de best passende oplossing. TRIM Financieel Advies is geheel onafhankelijk in de advisering, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als medewerker in loondienst bent u verzekerd voor het geval u arbeidsongeschikt raakt. Kunt u niet terugvallen op deze regeling? Dan dient u zelf actie te ondernemen om een gewaarborgd inkomen te regelen.

Premie

De premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) is afhankelijk van allerlei factoren. Daarom levert TRIM Financieel Advies maatwerk. Wat speelt zoal mee?

  • beroepsgroep
  • soort dekking
  • indexatie van verzekerd bedrag
  • wachttijd totdat uitkering volgt
  • percentage arbeidsongeschiktheid in relatie tot uitkering
  • leeftijd verzekerde

Woonlastenverzekering

Als medewerker in loondienst kunt u een woonlastenverzekering afsluiten. Verliest u uw inkomen? Zo’n verzekering keert dan tijdelijk een bedrag uit, waardoor u woonlasten kunt betalen. Er zijn mogelijkheden voor huiseigenaren en huurders.

Overlijdensrisicoverzekering

U wilt uw nabestaanden verzorgd achterlaten, of er nu sprake is van een koopwoning of niet. Dit kan met een overlijdensrisicoverzekering. Zeker wanneer u geen nabestaandenvoorziening heeft in uw pensioenverzekering, is het verstandig om stil te staan bij het risico van overlijden.

Wat zijn de mogelijkheden en fiscale gevolgen van de verschillende overlijdensrisicoverzekeringen? TRIM Financieel Advies helpt u bij uw keuze en regelt desgewenst ook de verzekering.

Meer weten?

Op basis van mijn advies kunt u de arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering kiezen die het beste past bij uw persoonlijke situatie.
Vragen over inkomensverzekering? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Werk en Inkomen

TRIM Avezaat Financiële Planning neemt uw verantwoordelijkheden serieus

TRIM Financieel Advies inkomensverzekering