Inkomensverzekering

HomeInkomensverzekering

Inkomensverzekering

Welke inkomensverzekering hebt u nodig om financiële risico’s als gevolg van werkloosheid, ziekte of overlijden op te kunnen vangen? Laat u goed informeren! Dan kunt u een afgewogen en passende keuze maken.
TRIM Financieel Advies geeft u inzicht en overzicht. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden en werken we toe naar de best passende oplossing. TRIM Financieel Advies is geheel onafhankelijk in de advisering, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als medewerker in loondienst bent u verzekerd voor het geval u arbeidsongeschikt raakt. Kunt u niet terugvallen op deze regeling? Dan dient u zelf actie te ondernemen om een gewaarborgd inkomen te regelen.

Premie

De premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) is afhankelijk van allerlei factoren. Daarom levert TRIM Financieel Advies maatwerk. Wat speelt zoal mee?

  • beroepsgroep
  • soort dekking
  • indexatie van verzekerd bedrag
  • wachttijd totdat uitkering volgt
  • percentage arbeidsongeschiktheid in relatie tot uitkering
  • leeftijd verzekerde

Woonlastenverzekering

Als medewerker in loondienst kunt u een woonlastenverzekering afsluiten. Verliest u uw inkomen? Zo’n verzekering keert dan tijdelijk een bedrag uit, waardoor u woonlasten kunt betalen. Er zijn mogelijkheden voor huiseigenaren en huurders.

Overlijdensrisicoverzekering

U wilt uw nabestaanden verzorgd achterlaten, of er nu sprake is van een koopwoning of niet. Dit kan met een overlijdensrisicoverzekering. Zeker wanneer u geen nabestaandenvoorziening heeft in uw pensioenverzekering, is het verstandig om stil te staan bij het risico van overlijden.

Wat zijn de mogelijkheden en fiscale gevolgen van de verschillende overlijdensrisicoverzekeringen? TRIM Financieel Advies helpt u bij uw keuze en regelt desgewenst ook de verzekering.

Meer weten?

Op basis van ons advies kunt u de arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering kiezen die het beste past bij uw persoonlijke situatie.
Vragen over inkomensverzekering? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Advies rond inkomen

TRIM Avezaat Financiële Planning neemt uw verantwoordelijkheden serieus.

TRIM Financieel Advies inkomensverzekering

Al dan niet abrupte wijzigingen in uw inkomen hebben verstrekkende gevolgen voor u en uw gezin.
Tref de juiste voorzieningen om deze gevolgen te beperken.
Schakel TRIM Avezaat Financiële Planning in voor advies!