Pensioenaanvulling

HomePensioenaanvulling

Pensioenaanvulling

Is pensioenaanvulling nodig om straks het leven te kunnen leiden dat u wilt? Met TRIM Avezaat Financiële Planning krijgt u inzicht en overzicht. Op basis van ons advies kunt u de oudedagsvoorziening organiseren die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ook het daadwerkelijk regelen van deze voorziening kunnen wij voor u verzorgen.

Uw wensen: het startpunt

Voor uw aanvullend pensioen kunt u jaarlijks geld reserveren. Dit kan via uw werkgever, in een eigen voorziening of op uw spaarrekening. Samen met u gaan wij na, hoe uw totale inkomens- en uitgavenpatroon kan én zou moeten zijn na uw pensioendatum. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van pensioenaanvulling, ook in geval van wijzigingen in inkomen of uitgaven.

Passende oplossing

Op basis van ons overleg maakt u uw keuze voor bijvoorbeeld banksparen of een lijfrenteverzekering. Of u besluit uw hypotheek af te lossen, waardoor u maandelijks meer te besteden heeft. Ten slotte regelen wij de voorziening voor u. TRIM Avezaat Financiële Planning is geheel onafhankelijk in de advisering, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen.

Meer weten?

Vragen over pensioenaanvulling? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Advies over pensioenaanvulling

Grip op later met TRIM Avezaat Financiële Planning
TRIM-Financieel-Advies-pensioenaanvulling-bootjes-op-rij

Straks het leven kunnen leiden dat u wilt?
Kies nu de best passende pensioenaanvulling.
Schakel TRIM Avezaat Financiële Planning in voor advies!