Pensioenaanvulling

Financiele gebeurtenissen in uw leven

Adressen

Postadres:
Pijlweg 3,
5632 AR Eindhoven

Bezoekadressen:

Bosscheweg 135 L
5282 WV Boxtel

Brink 7,
5236 AR 's-Hertogenbosch (Empel)

Is pensioenaanvulling nodig om straks het leven te kunnen leiden dat u wilt? Met TRIM Avezaat Financiële Planning krijgt u inzicht en overzicht. Op basis van mijn advies kunt u de oudedagsvoorziening organiseren die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ook het daadwerkelijk regelen van deze voorziening kan ik voor u verzorgen.

Uw wensen: het startpunt

Voor uw aanvullend pensioen kunt u jaarlijks geld reserveren. Dit kan via uw werkgever, in een eigen voorziening of op uw spaarrekening. Samen met u ga ik na, hoe uw totale inkomens- en uitgavenpatroon kan én zou moeten zijn na uw pensioendatum. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van pensioenaanvulling, ook in geval van wijzigingen in inkomen of uitgaven.

Passende oplossing

Op basis van ons overleg maakt u uw keuze voor bijvoorbeeld banksparen of een lijfrenteverzekering. Of u besluit uw hypotheek af te lossen, waardoor u maandelijks meer te besteden heeft. Ten slotte regel ik de voorziening voor u. TRIM Avezaat Financiële Planning is geheel onafhankelijk in de advisering, omdat maatschappijen geen provisie meer betalen.

Meer weten?

Vragen over pensioenaanvulling? Neem snel contact op voor een kennismaking.

Advies rond Pensioen

Grip op later met TRIM Avezaat Financiële Planning

TRIM-Financieel-Advies-pensioenaanvulling-bootjes-op-rij